Koeriersdiensten

Professionele wagens en ervaren chauffeurs.

Ook voor uw koeriersdienst bent u bij Kenneh Transport & Logistics B.V. in Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben beschikken over diverse bedrijfswagens, van bakwagen tot bus met aanhanger. Als koeriersdienst zitten wij met ons materieel door heel Europa. Als koerier kunnen wij u dus vast een passende oplossing aanbieden.

Wilt u meer informatie over onze koeriersdienst?

Bel ons direct Stuur een mail

De onbeperkt beschikbare koeriersdienst

Kenneh Transport & Logistics B.V. verzorgt vrijwel iedere vorm van transport. Van een simpele envelop tot een grote internationale vracht; eenmalig, met spoed of frequent. Daarbij zijn wij een onderscheidende koeriersdienst die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs. U profiteert bij ons van een betrouwbare dienstverlening, zoals aangetoond door onze inschrijving bij de NIWO. Ook kunt u 24/7 gebruikmaken van onze dienstverlening als koerier. Zelfs als u een express levering wenst, hebben wij een oplossing. Daarom rekent u op ons als u een koerier nodig heeft in regio Amsterdam.

Maak gebruik van ons als uw koerier

Als u behoefte heeft aan een betrouwbare koeriersdienst, schakelt u ons in. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze internationale mogelijkheden en ons duurzame wagenpark profiteert u van de beste dienstverlening. Wilt u de hulp van een specialist in vrachtvervoer? Plaats dan uw transportopdracht online. Wij stellen u graag op de hoogte van onze mogelijkheden.